Sluiten
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Vlotte levering
  • Deskundig advies
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 10.000 producten op voorraad
  • Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen

Klantenservice: info@josdijkman.nl

Heeft u vragen over een product? Mail ons! Klantenservice: info@josdijkman.nl

Cilinders

Cilinders voor uw bromfiets of scooter zijn er in veel verschillende soorten en maten. Scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman heeft een uitgebreid aanbod van cilinders die eenvoudig online te bestellen zijn via de webshop. Voor zowel 2-takt als 4-takt cilinders bent u bij ons aan het juist adres.

Scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman heeft diverse originele cilinders in het assortiment. Daarnaast verkopen wij ook imitatiecilinders. De kwaliteit van originele cilinders is natuurlijk beter, maar hier betaalt u wel voor. Zo zijn cilinders van aluminium beter dan cilinders van staal. Alumium slijt namelijk een stuk minder snel en gaat daardoor langer mee.

Het cilinderaanbod van Jos Dijkman bestaat uit verschillende soorten. Zo kunt u bij ons online Malossi cilinders en snorfiets cilinders kopen. Verder beschikken wij over zowel 50CC als 70CC cilinders voor scooters en bromfietsen.

Naast cilinders verkopen wij ook diverse onderdelen die u kunt gebruiken voor het vervangen van de cilinder in uw brommer of scooter. Bij ons kunt u namelijk ook voor cilinderkoppen, pakkingen, revisiesets, tapeinden, zuigers, zuigerveren en andere toebehoren terecht. Let er bij het bestellen van losse onderdelen altijd op dat u de juiste maat aanschaft. Per bromfiets of scooter kan de maat namelijk aanzienlijk verschillen.

Toon Filters
Producten 1 tot 12 van totaal 938
Producten 1 tot 12 van totaal 938