Remmen

Goed werkende remmen zijn onmisbaar op een scooter of bromfiets. Kapotte remmen of remonderdelen kunnen voor grote en levensgevaarlijke situaties in het verkeer zorgen. Weet dan ook wanneer de remmen van jouw scooter of brommer aan vervanging toe zijn. Scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman heeft alle benodigde middelen in huis om kapotte remonderdelen te vervangen, zodat je binnen de kortste keren weer veilig de weg op kunt.

Bij Jos Dijkman kun je de remmen van jouw brommer of scooter later repareren, maar je kunt ook simpel online remonderdelen kopen. Hierbij kun je denken aan een remklauw of remblokvoor uw scooter of brommer, maar wij verkopen ook een rempomp en remschijf in onze webshop. Ook voor remslangen en remschijven ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie de remmen van zijn scooter of bromfiets goed onderhoud, ondervindt waarschijnlijk minder vaak problemen. Zo kun je zelf bijvoorbeeld de remdruk en remwerking testen. Weet je niet hoe dit werk? Kom dan gerust eens langs bij scooter en bromfietsparadijs Jos Dijkman en wij voorzien je graag van advies.

Onderdelenzoeker

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 409

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aerox Voorremslang
    Aerox Voorremslang
    € 38,12
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 409

per pagina
Van hoog naar laag sorteren