Remmen

Goed werkende remmen zijn onmisbaar op een scooter of bromfiets. Kapotte remmen of remonderdelen kunnen voor grote en levensgevaarlijke situaties in het verkeer zorgen. Weet dan ook wanneer de remmen van uw scooter of brommer aan vervanging toe zijn. Scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman heeft alle benodigde middelen in huis om kapotte remonderdelen te vervangen, zodat u binnen de kortste keren weer veilig de weg op kunt.

Bij Jos Dijkman kunt u de remmen van uw bromfiets of scooter later repareren, maar u kunt ook simpel online remonderdelen kopen. Hierbij kunt u denken aan een remklauw of remblokvoor uw scooter of bromfiets, maar wij verkopen ook een rempomp en remschijf in onze webshop. Ook voor remslangen en remschijven bent u bij ons aan het juiste adres.

Wie de remmen van zijn scooter of bromfiets goed onderhoud, ondervindt waarschijnlijk minder vaak problemen. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld de remdruk en remwerking testen. Weet u niet hoe dit werk? Kom dan gerust eens langs bij scooter en bromfietsparadijs Jos Dijkman en wij voorzie u graag van advies.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 420

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 420

per pagina
Van hoog naar laag sorteren