Inlaat

De inlaat van een scooter of bromfiets bestaat uit het spruitstuk, membraan, luchtfilter en carburateur. De spoeiers zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid van het mengsel benzine en lucht dat in de carburateur wordt aangemaakt, uiteindelijk in de cilinder terecht komt. Is uw inlaat kapot? Bij Jos Dijkman kunt u online carburateurs, luchtfilters en sproeiers kopen. Zo kunt u zelf de benodigde onderdelen van uw inlaat vervangen en hoeft uw brommer of scooter niet lang stil te staan.

Zoals gezegd bestaat uw inlaat uit diverse onderdelen. Het kan dan ook prima zijn dat er slechts enkele onderdelen van de inlaat van uw scooter defect zijn. In dat geval is het overbodig om alles nieuw aan te schaffen. Bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman kunt u daarom ook terecht voor het online kopen van aanzuigrubbers, carburateurdelen, kelken, membranen, pakkingen, powerboxen, revisiesets, spruitstukken en andere toebehoren.

Ben je van plan om je scooter of bromfiets langere tijd aan de kant te zetten? Haal dan de benzine uit de tank. Anders trekt de benzine en andere rommel uit de tank naar beneden en dat zorgt ervoor dat de carburateur dicht gaat zitten. Als je carburateur al dicht zit, kun je deze reinigen met carburateurreiniger. Adem dit niet in, want het is geen fijn goedje!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 612

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aanzuigrubber Aprilia SR Factory
    Aanzuigrubber Aprilia SR Factory
    € 18,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 612

per pagina
Van hoog naar laag sorteren