Koeling

Om te voorkomen dat uw scooter of bromfiets oververhit raakt en daardoor niet meer kan rijden, wordt de cilinder gekoeld. De cilinder van iedere scooter wordt gekoeld met behulp van een speciaal koelsysteem. Het kan zijn dat de cilinder van uw brommer of scooter gekoeld wordt door middel van de wind die ontstaat bij het rijden, maar het is ook aannemelijk dat water ervoor zorgt dat de cilinder op de juiste temperatuur blijft. Koelonderdelen voor uw scooter of bromfiets zijn bij Jos Dijkman online te koop.

Bij een defect koelsysteem bestaat de kans op oververhitting. Scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman beschikt over de juiste onderdelen om het koelsysteem van uw scooter of brommer weer naar behoren te laten werken. Zo hebben wij onder andere koelkappen en koelvinnen in ons assortiment. Verder kunt u bij ons heel eenvoudig een nieuwe carburateur of waterpomp bestellen. In onze webshop vindt u ook revisiesets en andere toebehoren om uw scooter of brommer goed gekoeld te houden.

Indien u zelf niet wilt sleutelen, staan de monteurs van Jos Dijkman klaar om het werk van u over te nemen. Mocht u toch zelf aan de slag gaan, dan is het handig om koelvloeistof of eventueel slangenklemmen mee te bestellen. Deze zijn ook in onze webshop aan te schaffen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 143

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 143

per pagina
Van hoog naar laag sorteren