Krukas

De krukas van jouw brommerof scooter is één van de belangrijkste onderdelen. Zonder krukas komt jouw brommer of scooter namelijk niet vooruit. Omdat dit onderdeel zo belangrijk is, is het van belang om de kwaliteit ervan goed in de gaten te houden. Als de krukas kapot is, kun je bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman onilne een nieuwe kopen. Wij hebben diverse krukassen en bijbehorende onderdelen van topmerken in ons assortiment.

Het kan zijn dat jouw krukas nog niet versleten of kapot is, maar dat het probleem in de lagers zit. Wacht vooral niet te lang met het vervangen van deze lagers. Indien je dit wel doet bestaat namelijk de kans dat het hele motorblok vastloopt. Het is aan te raden om de krukas, ook al is deze nog niet kapot, gelijktijdig met de lagers te vervangen. Naast een krukas en lagers verkoopt Jos Dijkman ook drijfstangen, keerringen, naaldlagers en diverse andere toebehoren.

Sta je op het punt om online een krukas te kopen? Let dan goed op het type motor van je brommer of scooter. Bij het meebestellen van pakkingen, keerringen en lagers is het van belang de juiste maat te bestellen. Ze moeten immers wel passen. Bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman verkopen wij onderdelen van topmerken als Doppler, Rito, Artek en Bidalot ook het merk DMP zit in ons assortiment. Denk er echter wel goed aan dat onderdelen van goede kwaliteit een hoger prijskaartje hebben.

Onderdelenzoeker

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 261

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Zuigerveer Meteor 52X1X2,05
    Cilinder / Krukas Kit Italkit Carrera 44 94CC Minarelli AM6
    € 457,50
  2. Drijfstang Pro-X NSR/MBX/MTX
    Drijfstang Pro-X NSR/MBX/MTX
    € 55,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 261

per pagina
Van hoog naar laag sorteren