Krukas

De krukas van uw bromfiets of scooter is één van de belangrijkste onderdelen. Zonder krukas komt uw brommer of scooter namelijk niet vooruit. Omdat dit onderdeel zo belangrijk is, is het van belang om de kwaliteit ervan goed in de gaten te houden. Als uw krukas kapot is, kunt u bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman onilne een nieuwe kopen. Wij hebben diverse krukassen en bijbehorende onderdelen van topmerken in ons assortiment.

Het kan zijn dat uw krukas nog niet versleten of kapot is, maar dat het probleem in de lagers zit. Wacht vooral niet te lang met het vervangen van deze lagers. Indien u dit wel doet bestaat namelijk de kans dat het hele motorblok vastloopt. Het is aan te raden om de krukas, ook al is deze nog niet kapot, gelijktijdig met de lagers te vervangen. Naast een krukas en lagers verkoopt Jos Dijkman ook drijfstangen, keerringen, naaldlagers en diverse andere toebehoren.

Staat u op het punt om online een krukas te kopen? Let dan goed op het type motor van je brommer of scooter. Bij het meebestellen van pakkingen, keerringen en lagers is het van belang de juiste maat te bestellen. Ze moeten immers wel passen. Bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman verkopen wij onderdelen van topmerken als Doppler, Rito, Artek en Bidalot ook het merk DMP zit in ons assortiment. Denk er echter wel goed aan dat onderdelen van goede kwaliteit een hoger prijskaartje hebben.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 267

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Complete Revisieset AM6
  Complete Revisieset AM6
  Van € 295,00 Aanbiedingsprijs € 260,00
 2. Complete Revisieset Derbi NT D50B0
  Complete Revisieset Derbi NT D50B0
  Van € 295,00 Aanbiedingsprijs € 260,00
 3. Complete Revisieset Derbi OT EBE050
  Complete Revisieset Derbi OT EBE050
  Van € 295,00 Aanbiedingsprijs € 260,00
 4. Drijfstang Pro-X NSR/MBX/MTX
  Drijfstang Pro-X NSR/MBX/MTX
  € 55,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 267

per pagina
Van hoog naar laag sorteren