Sluiten
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Vlotte levering
  • Deskundig advies
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 10.000 producten op voorraad
  • Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen

Heeft u vragen over een product? Mail ons! Klantenservice: info@josdijkman.nl

Oliepomp

Olie is onmisbaar voor uw scooter en het is dan ook niet verstandig om met een lege olietank te gaan rijden. De kans bestaat dat uw scooter dan oververhit raakt en er nog meer onderdelen sneuvelen. De pomp zorgt er namelijk voor dat er vanuit het reservoir olie naar de carburateur of het spruitstuk wordt gepompt. Hier wordt de olie vermengd met benzine en lucht. Indien uw oliepomp defect is, kunt u bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman terecht voor het online aanschaffen van een oliepomp voor uw scooter. Wij verkopen ook oliepompen voor bromfietsen in onze webshop.

Door de grote diversiteit in merken en soorten scooters zijn er bij Jos Dijkman diverse oliepompen te koop. Zo verkopen wij online oliepomp voor 2takt- en 4takt-scooters en bromfietsen. Voor de gerenomeerde scootermerken vindt u in onze webshop oliepompen. Onze medewerkers helpen u graag met het vervangen van uw pomp.

Als u een beetje handig aangelegd bent, kunt u ook zelf uw oliepomp vervangen. Na het monteren is het zaak om zorg te besteden aan het afstellen van de gaskabel. Dit gaat namelijk nogal eens mis. Na het monteren van de oliepomp moet er altijd ontlucht worden. Doet u dit niet, dan stopt de motor na de eerste de beste luchtbel. Om de boel goed te monteren is het handig een slangklem mee te bestellen bij uw oliepomp.

Toon Filters
Producten 1 tot 12 van totaal 69
Producten 1 tot 12 van totaal 69