Scooter

Om je scooter goed te laten lopen, is het van belang dat de overbrenging naar behoren werkt. Bij gebreken aan de overbrenging is het verstandig om deze tijdig te vervangen. Bij scooterparadijs Jos Dijkman is online een complete overbrenging voor jouw scooter te koop. Het is van groot belang dat je de juiste overbrenging op jouw scooter monteert. Indien je dit niet doet bestaat namelijk de kans dat jouw scooter niet goed optrekt.

 

Onderdelen overbrenging kopen
Indien je niet van plan bent om de gehele overbrenging van jouw scooter te kopen, kun je er voor kiezen om enkele onderdelen aan te schaffen. Scooterparadijs Jos Dijkman beschikt over de volgende onderdelen voor jouw scooteroverbrenging: gewichten, koppelingen, koppelingshuizen, lagers, poelies, vario’s, varioringen, vertandingen en V-snaren. Deze onderdelen kun je gemakkelijk online aanschaffen in onze webshop.


Maak de juiste keuze
Doordat er onderscheid is in 2takt en 4takt motoren en er heel veel verschillende scootermerken zijn, is het belangrijk om te letten op het juiste gewicht en de juiste maat en het type van de motor. Scooters worden namelijk afgesteld met gewichten, drukveren en koppelingen. Op deze manier wordt de juiste balans gezocht in het aantal toeren dat goed is voor het optrekken. Bij te veel gewicht verlies je power bij het optrekken. Indien je zelf aan de slag gaat met het vervangen van de gewichten, is het handig om een krukas blokkeersleutel aan te schaffen.

Onderdelenzoeker

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 321

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 321

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren