Sluiten
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Vlotte levering
  • Deskundig advies
  • Eigen werkplaats
  • Meer dan 10.000 producten op voorraad
  • Klantbeoordelingen Klantbeoordelingen

Klantenservice: info@josdijkman.nl

Heeft u vragen over een product? Mail ons! Klantenservice: info@josdijkman.nl

Uitlaat

Staat u op het punt om de uitlaat van uw scooter of bromfiets te vervangen, omdat uw uitlaat bijvoorbeeld doorgeroest is? In dat geval bent u bij scooter- en bromfietsparadijs Jos Dijkman aan het juiste adres. Bij ons kunt u online een scooter- en bromfietsuitlaat kopen. In ons assortiment hebben wij zowel uitlaten voor 2takt- als voor 4takt-scooters en bromfietsen.

Bij Jos Dijkman beschikken wij over diverse originele uitlaten. Zo zijn er in onze winkel en webshop onder andere uitlaten van de merken XIL, Cito en Tecno te koop. Ook voor race-uitlaten kunt u bij ons terecht. Wij beschikken bijvoorbeeld ook over uitlaten van Yasuni, Tecnigas en Voca die uitermate geschikt zijn voor het racen. Ook dempers en andere toebehoren voor de uitlaat van uw scooter en bromfiets kunt u bij ons bestellen.

Door het invetten van uw uitlaat met olie of siliconenspray wordt de kans op het doorroesten van uw uitlaat een stuk kleiner. Is uw uitlaat al doorgeroest? Dan moet u goed letten op het type van de bromfiets of scooter bij de aanschaf van een nieuwe. De beste uitlaten zijn van RVS gemaakt, maar er zijn ook uitlaten van staal en chroom die prima werken.

Toon Filters
Producten 1 tot 12 van totaal 385
Producten 1 tot 12 van totaal 385